Behandlingen


Jeg laver mellem 2-8 blide tryk på kroppen, og går så væk fra briksen i minimum 2-5 min, mens kroppen bearbejder de tryk, der er lagt ind. Når reaktionen fra grebene stopper, lægges det næste sæt tryk ind. De fleste bliver overraskede over hvor meget der sker i kroppen, efter denne blide påvirkning. En behandling varer oftest en times tid, men dette kan variere alt efter behandlerens tilgang og dine behov. Efter en behandling Man kan godt være meget træt efter specielt første behandling, det er helt normalt og bare et tegn på at kroppen ”arbejder” og justerer… En Bowtech behandling er en proces der bliver sat i gang i kroppen, og nogle mærker reaktioner i kroppen i 3-10 dage efter en behandling. Det man mærker er, at kroppen arbejder på at løse årsagen til det problem man kom med. Derfor kan gamle symptomer kortvarigt komme op til overfladen, for så at forsvinde igen. De første 3 behandlinger ligger optimalt med ca. en uges mellemrum. Derefter skal der ofte være længere mellem behandlingerne, hvis der er behov for flere behandlinger.

Effekten


Efter en Bowtech behandling har du – blandt andet – mulighed for opleve: Mere fleksibilitet i muskler og led. Øget muskelydelse, vitalitet og funktion og du mindsker risikoen for skader. Opnå bedre søvn, fordøjelse og mental klarhed.

Bowtech er før i tiden primært blevet betragtet som en fysisk behandlingsform, hvor man har koncentreret sig om at afspænde muskler via bindevævet/fascia. I dag bliver der lavet flere studier af hvordan Bowtech virker, og hvorfor det er så “effektivt”, selv om man næsten ikke berører kroppen. Efter at man forskningsmæssigt har fået øje på, hvor vigtig kroppens kommunikationssystem, bindevæv, fascier og nervesystemet er, har man fået en bedre forståelse af, hvordan Bowtech virker på det fysiske plan. I dag ved man, at Bowtech ikke kun påvirker knogler, muskler og organer. Når vi laver en Bowtech- behandling, bliver der indimellem også forløst følelser, gamle traumer og opløst energimæssige blokeringer. Det betyder, at Bowtech ikke kun arbejder i den fysiske krop, men også påvirker psyken og den energetiske krop.


Har god erfaring med behandling af


1. Blære- og nyrer-problemer.
2. Fald- og påkørsels-skader.
3. Fordøjelses problemer.
4. Hovedpiner og migræner.
5. Hjerneblødninger, skader efter…
6. Hjernerystelse.
7. Hjerteuro. (søg altid læge først)
8. Kemoterapi, skader efter …
9. Kæbeproblemer.
10. Muskelspændinger
11. Sklerose, følgeskader Smerter i led og muskler.
12. Sportsskader.
13. Stress-symptomer.
14. Sukkersyge.
15. Underlivsproblemer.
16. Åndedrætsproblemer som KOL samt senfølger efter coronna.

Baby Bowen Terapi

Baby Bowen-terapi er en ekstremt effektiv måde at genoprette balancen i nervesystemet hos babyer. De vil også få en dybere og længere søvn. "Baby Bowen" er ekstremt effektiv til at behandle alle årsager til ubehag hos babyer.

 1. Kolik.
2. Angst.
3. Dårlig søvn.
4. Symptomer på huller i tænderne.
5. Nakkestivhed.
6. Tilbageløb fra maven.
7. Mave-tarmlidelse eller nedsat fordøjelse.
8. Hævet mave og gas.
9. Forstoppelse.
10. AstmaBarnet kan være i moderens hænder, i barnevognen, ligge eller sidde og lege mens proceduren varer, det er vigtigt at føle sig godt tilpas og tryg hele tiden.